8 vastausta artikkeliin ”Hirmumyrsky Eino / Typhoon Eino

   • Ajelin vajaat parisataa kilometriä tässä Einossa ja olihan tuolla 6 kaatunutta puuta (yhtään ei tielle eikä rakennuksien/autojen päälle) ja paljon risuja ja oksia tiellä ja vähän autoa välillä peltoaukeilla heitti mutta jos ei oltaisi huudettu että MYRSKY TULLOO! niin oisin vaan ihmetellyt et onpa tännään navakka tuuli. Toki osanottoni heille joille jotain sattui mutta kyllä se oudolta tuntuu kun ei myrsky normaalisäästä pahemmin eroa.

    • Tietysti on ikävää, että ihmiset joutuvat olemaan sähköttä jopa useamman päivän tai, että omaistuutta on hajonnut. Silti: se mitä minä koin oli yksinäisen muovipussin ohipyyhällys ja naapurin pihalta kaatunut kukkaruukku.

 1. rakastan sun piirtojälkeä ihan suunnattomia määriä ja ihailen sua suunnattomasti :) haluaisin kans kysyä että mitä kautta lähdit opiskeleen graafista suunnittelua? oliko sulla joku pohja kyseiseltä alalta vaii? kun itse kiinnostaisi hirveästi lähteä opiskelemaan graafiseksi suunnittelijaksi ammattikoulun jälkeen ja kokemusta piirtämisestä on, mutta tietenkin vain harrastuspohjalta. :) kiitos tästä mahtavasta blogista :3!

  • Kiitos! Varmaan graafinen suunnittelu kuulosti luontevimmalta uravalinnalta, kun se on (ainakin useimmiten..) suht luovaa puuhaa. En tiennyt alasta juuri mitään ennen opiskelun aloittamista. Tiesin vain, että joskus saa ehkä piirtää. Nyt sitten tiedän enemmän ja onhan tämä ala paljon monipuolisempi. Ja ehkä tämä on enemmänkin asiakaspalvelua kuin taiteiliua (ainakin joskus ;P)

 2. Ite olen huomannut ettei myrskyjä pahemmin huomaa kun on kaupungissa, vähän on navakampi tuuli ja joku roskis kaatuu… Tosin nuo tulevat Suomeen yleensä lieventyneinä.

  Maalla sen sijaan tilanne on aina se että saa pelätä kaatuuko tällä kertaa puu talon tai tien päälle, muuttuuko tie puroksi ja lähtee kävelemään ja sähköt saattavat katketa pitkäksikin aikaa. (Tosin yleensä ihmisillä on aggregaatti joten vähän aikaa pärjää ettei pakastin sula.) Ukkoseen liittyy vielä tulipalovaara, mitä ei kaupungissa edes ajattele.

  Se on jotenkin jännä miten eri tavalla myrskyn kokee riippuen siitä missä itse sattuu olemaan.

 3. Ohops luulin kommentoineeni, mut interneds näköjään nielas kommentin I suppose

  Mut tulee tuost mieleen se yks suuri läntisemmä Euroopa yli jyllänny myrsky joka mm. ihan tappo olikohan 2 ihmistä Briteissä ja joka sitte Suomee saavuttuaa oli sellanen säälittävä tuulenpieru että huhhuh.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *