6 vastausta artikkeliin ”Mad Tea Party 2 – ennakkotilaus / Mad Tea Party 2 pre-ordering

 1. Tilasin ykkösosan ennakkoon, mutta en saanut koskaan tietoa minne maksan sen, ei tilinumeroa eikä mitään….

 2. Moi Hantta!

  Tilausvahvistus on Daadan sähköpostihistorian mukaan lähetetty sinulle 9.8.2013 ja vielä muistutus 28.8.2013. Eli yhteenä kaksi viestiä on sinulle kyllä tilauksesta lähetetty. Olisiko molemmat viestit menneet sinun roskapostiin? Lisäksi parista lunastamattomasta kirjasta oli Daadan facebook-sivulla viestiä. Sinun signeerattu kirja on muuten edelleen tallella. Sen löytymiseen voi mennä jonkin aikaa mutta sitä ei ole kuitenkaan myyty eteenpäin. Vieläkö haluat sen?

  Ystävällisin terveisin,

  Marko

 3. Fuuu, mulla ei kyllä oo mitään roskapostikansiota, mutta ofc haluan :-D tuo saunalahden e-maili kyllä hukkaileekin noita viestejä välillä. Mites toimitaan?

  • Moi! Kirja ei ole vielä osunut kohdille mutta löytyy toivottavasti viimeistään festarihulinoiden aikana kahden viikon sisällä. Laittelen viestiä kun sinun kirja on löytynyt. Toivottavasti jaksat odotella.

   • Moi! Ei sitä kirjaa nyt löydy. Jos edelleen haluat kirjan/kirjat niin voitko tehdä uuden tilauksen Daadan sivuilla? Kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *