5 vastausta artikkeliin ”Koska voimme / Because we can

 1. Mitä mitä? Kun mä olin freelancer, oli töitä koko ajan niin paljon että oli pakko ottaa vastaan vakityö että sais edes vähän relata. Silti freelancer-hommia on yhä vaan. Eppää!

  • No, mulla ei kai sitten ole niin paljon töitä… :P
   Valitettavaa, mutta tulee näinkin hyvin toimeen. Yleensä kuvitustilaus tulee klo 12 tai sen jälkeen ja samana päivänä pitää olla valmista. Sitten voi lopun päivää perseillä (päivittää blogia ja nukkua ja löllöillä koirien kanssa) ja odottaa seuraavaa kuvatilausta. Jännintä on tietysti se, kun ei ikinä voi olla varma, onko töitä vai ei. Epäsäännöllisyys vähän rassaa, mutta en valita!

   • Mä edustan sitten toista ääripäätä kun töitä ei ole käytännössä ollenkaan. Tai okei, on jotain mistä ei saa rahaa. :D Mutta joustavat työajat sopivat tähän elämäntilanteeseen.

    Todella vaihtelevaa tällä alalla…

   • Joo mäki tykkäsin kovasti ollla freenä. Oli vaan sen verran vaatelias eräs asiakas että ajoi hulluuteen. Ja vaikka töitä oli niin ei rahaa tullu ovista ja ikkunoista, tosin opiskelib samalla, kyllä sillä sen rahotti. Olin suunnitellu jatkavani freelanceiutta ja Pupen siivellä elämistä, mutta mut vaan revittiin töihin. En tosin valita vaikka onhan se rankkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *