5 vastausta artikkeliin ”En osaa lukea ajatuksia / I can’t read minds

  1. Sen kyllä ymmärrän, että lapsia kiinnostaa nähdä eläimiä, mutta kyllähän tuota nyt pitäisi käytöstapojakin olla, että tietää milloin kannattaa mennä ovikelloa pimputtelemaan ja mitä sanotaan… :P Ärsyttävän oloisia kersoja!

  2. Sen mä ymmärrän, jos lapset tulee lenkillä kysymään, että ”Saako silittää?”, mutta vieraiden ihmisten oville ei kyllä mun mielestä pitäisi mennä kyselemään, että pääsisikö katsomaan koiria.

    En muuten eka kattonu tota julkaisupäivämäärää ja luulin, että jotkun lapset oli tullu ovelle kerjäämään karkkia halloweenpuvuissa (yleensä kyllä tunnistan, että milloin sun piirtämät otusihmiset on tavallisia ihmisiä tavallisissa vaatteissa ja milloin ei).

    • Luulen, että nämä ötökät ovat ennenkin olleet ovemme takana mopsien takia (minä en ole varma, en muista kasvoja), mutta silti voi tervehtiä ja kertoa asiansa. En ole paras puhumaan, koska kommunikointi on vaikeaa, mutta… No, en lue pienien enkä isojen ötökäiden ajatuksia :D

  3. Apua, toi on kauheeta xD Pelkään sitä, kun saan tässä jossain vaiheessa oman kämpän ja hankin ehkä kissan/kissoja. Ehkä pitää alkaa vaan muuttaa tyyliä ultrapunkkariks tai joksku bodari skiniks ettei lapset uskalla tulla kysymään mitään. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *