7 vastausta artikkeliin ”Siveltimet / Brushes

 1. Mulla meni yli vuosi että sain hankituksi puuterisudin kun olin vahingossa ostanus semmoisen missä ei ole mukana semmoista töpöttelytyynyä. Tämänkin pensselin ostin eurolla ABC:n halpalaarista ja laatukin on sen mukainen.

  …tämä oli olennaista kertoa.

 2. Saako rakas kulta mussukkain huomauttaa että tuo viistopäinen sivellin jota käytät luomivärille on enemmäs rajaus/kulmakarvasivellin ja sellainen tasainen n. pikkirillin kynnen levyinen sivellin on ideaali luomivärin levitykseen. Jos tekee sitten raskasta meikkiä niin silloin pallon muotoinen sivellin on paras koska se imee paljon väriä jota sitten tuputtaa silmään…
  Ei ole oikeita eikä vääriä tapoja käyttää siveltimiä tietyin varauksin kunhan huomautan…. (Maskeeraaja minussa ei osaa pitää päätään ummessa. Se on rasittava akka. Ja pelottelee asiakkaitaan.)

  • Saa huomauttaa! Oon meikin kanssa ihan vaan taviskäyttäjä, enkä tosiaankaan tiiä paljon mistään mittään! Innostus on vain tällä hetkellä suuri, kun oon ees päässyt siveltimien maailmaan. Nykyisten kokeilujen jälkeen oon vaan, että tuo viistopäinen tuntui hetkellä parhaalta luomivärin asetteluun silleen hienovaraisesti. Ku siinä on semmoinen terävä kärki (=helpompi käsitellä in my logic) ja taitoni ovat… Keskinkertaiset! :D Mutta, koska mulla on nuo molemmat siveltimet, niin aion kyllä testata, jos saan vaikka jotain parannusta kulmakarvojen värjäilyyn sillä viistopäisellä.

   P.S. Oon piirtämässä mun rutiinimeikkimerkintää, että se saattaa sisältää lisää höpöilyä! Mutta ku nyt innostuin….

 3. Voisko joku asiaan perehtynyt valaista, minkälaisia siveltimiä kannattaisi normaaliin meikkipussiin hankkia? En ole koskaan käyttänyt, mutta haluaisin kokeilla, hinnat vaan hirvittää. Tekeekö jollain Sokoksen halvoilla tuotteilla mitään? Ja mitkä siveltimet on must?

  • Humm, itse tilasin netistä sivellinsetin, ~24 euroa, 4 sivellintä (meikkivoiteelle, puuterille, varjostukseen ja yksityiskohtiin = kulmakarvoihin). Loput sitten ostelen irtona.

   Luulen, että puuterille ja poskipunalle kannattaisi ainakin hankkia. Meikkivoiteelle ehkä, jos ei halua sormin levitellä tai kokee, että sieni imee liikaa tavaraa itseensä. Ehkä kanssa luomivärille semmonen, jolla pääsee blendaamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *