4 vastausta artikkeliin ”Nuo kauniit sanat / Those beautiful words

  1. Minulle kauneimmat sanat mitä on lausuttu tänä vuonna on ollut ”Mie voin pilkkoa ja raastaa ne lantut niin ei käy sinun nenään”. Tai sitten ”Ihan hyvältähän toi flanellipyjama näyttää”.

    Miten voi olla näin keski-ikäistynyt ja keskiluokkainen kun uskoo joulupukkiin, keijuihin, kerää poneja ja nukkeja ja kikattaa pieruvitseille ja elää köyhyysrajan alapuolella ja on aina persaukinen?

    Muuten, updatea meijään halvaantuneesta corginartusta (jos kiinnostaa) tyty on jo käynyt ensimmäisellä puolentoistakilometrin lenkillä omin tassuin! Ja kun vaihdettiin ruokavalio viljattomaan raakaruokintaan on iho-ongelmatkin vähentyneet. ^^ Kyllä myö tuosta vielä koira tehdään.

    • Ihana kuulla, että neitinne on jaksanut tassutella itse! Mekin ruokitaan pääsääntöisesti raakaruolla + lääkärin suosittelemilla nivelnappuloilla. Kipu- ja tulehduslääkitys on tietysti Ranulla päällä, mutta on se eloisa pökäle entiseen verrattuna :3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *