10 vastausta artikkeliin ”Tämä ei ole tutoriaali / This is not a tutorial

 1. Moi!
  Siun blogi on ollu hullun hauska, oon lukenu sitä jo monta vuotta! Ü
  Meikki näyttää hyvälle, mistä hankit meikkivoiteen/minkä merkkistä se on? Itelläni on myös tosi vaalee ja helposti punottava iho ja aina tuskailen meikkivoiteiden kanssa (oon kosmetologi joten luulis tietävän paremmin mut ku ei ni ei :D). Ite oon oppinu/huomannu että beigeen menevät sävyt on ollu parempia ku vaaleahkonpunaiset, peittyy se punakkuus paremmin miulla :) mutta oon kiinnostunu jos siulla ois suositella jotain master meikkivoidetta! :)

  • En mä kyllä vielä näillä taidoilla ja tiedoilla uskalla mitään suositella D: Mutta mää kävin KICKS-kosmetiikkaliikkeessä ja mulla on niiden omaa merkkiä oleva meikkivoide nytten testissä. Nyt tähän hätään en nimeä muista, mutta kumminkin! :D

   Edit: sävyn nimi taisi olla ivory!

  • Joo, etenkin kulmakarvojen tussailu tekee jo ison eron… Ja kätevästi voin meikillä piilottaa merkit siitä, että taas oon valvonut YouTuben äärellä liian myöhään :’D

 2. Käytätsie tussia vai sellaista … tikkua missä on pensseli eyelinerina? Kun mie oon tussia kokeillut mut se oli aika kuiva ja sillä tuli sotkua mut en oo tyytyväinen kyllä sen pensselimäisenkään linerin jälkeen (ja kynä ei tee tarpeeks mustaa) ja koska olen tumppukäsi meikissä niin ois kiva saaha mielipiteitä muiltakin jotka vetää mustaa lineria (nenään). nimim. Sitä oikeaa etsimässä

  • Mää oon tukeutunut jo pitkään Rimmelin mustaan nestemäiseen eyelineriin. Se semmonen… PERUS. En tiedä paremmasta, eyelinereitä oon yllättävän vähän kokeillut!

 3. Käytän ite kanssa melko samantyyppistä meikkiä, mutta sillä erotuksella että siirryin kakkueyelineriin. Ostin siis Macin tiskiltä mustan purnukan eyelineriä, joka levitetään siihen tarkoitetulla siveltimellä. Pysyy hyvin. Ajattelin myös ostaa silmämeikinpohjustusaineen, kunhan jaksan.

  Mutta koska olen omasta mielestäni aina oikeassa siitä, mitä ihmisten pitäisi tehdä ulkonäölleen, niin täältä tulee: voisit rajata huuliasi vähän huulten rajojen yli, niin toi kiva muoto korostuisi. Ei drag-tyyliin, mutta samalla idealla.

  • Oon kuullut paljon hyvää ko. eyelineristä! Ehkä määkin jonain päivänä otan siitä selvää.

   Huulien (=suun yleensä) kanssa oon aina yrittänyt olla vähän näkymättömämpi. En tykkää hymystäni, hampaatkin on tyhmät ja vinot. Huulipuna on löytänyt tiensä lärviini kunnolla vasta hiljattain. Kiitän vinkistä ja lupaan kokeilla! ^-^

 4. ah en tunne itteäni nii noloksi ku tuun kommentoimaan ku kerta pyysit neuvoja (vaikkakin aikoja sitten… on aina liian pitkä tauko ku taas muistan tarkistaa blogeja) :x

  ekaksi.. ois tietääkseni tärkiä se naaman kosteutus ennen meikkiä! mut nopsaa imeytyvä tai antaa tarpeeks aikaa imeytyä (kuulostaa häröhköltä) ni sitte ei vaikuta meikkaukseen :3 sama pohjustusvoiteen kanssa.. imho. antaa senki hetken olla ennenku levittää meikkiä ni si pysyy/tarttuu paremmin. jajaja ummm tota sun kuvaa kattoessa tulee halu laittaa lisää poskipunaa sillee söpösti pyöreesti poskien korkeimmalle kohalle(hymyillessä) :3 sopis mun aivojen mielestä ainaski!

  nimim: meikkaaminen on niin kivaaaaaaaaaaaaaaah *_* kyllä siihen melkee pari tuntia saa helposti hurahtamaan……. :x

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *