Pieni freelancer / The little freelancer

6 vastausta artikkeliin ”Pieni freelancer / The little freelancer

  1. Aamen! Juuri tätä. Täällä toinen pieni freelancer, jolla on aivan sama tilanne. Kuljen kaikki talvet epäsexikäissä toppahousuissa, koska en voi sairastua. Ja vaikka olen lapsirakas, hyljin kaikkia lapsia, koska juuri tälläkin hetkellä päiväkodit ja koulut ovat täynnä pöpöä, enkä voi sairastua.

    Summa summarum: freelancerius estää mua paitsi sairastamasta, myös elämästä.

    • Tuntuu, että oon turhan usein jotenkin kipeä (meinaan, nuha + ehkä pikkuinen kuume+ allergiat ), mutta onneksi harvemmin semmosessa kunnossa, ettei voi raahautua tietokoneen ääreen :D Plussaa nyt tästä, että saan / joudun tekemään töitä kotona, niin työpiste ja sänky ovat tosi lähellä…

  2. Tää sopis mainiosti ammattiliiton lehteen sarjakuvaksi..! Oikeesti, nykyäänhän monellakin alalla, mutta varsinkin media-alalla työsuhteet on paljolti kaikkea muuta kuin perinteisiä. Oon ollut itsekin freenä ja tuli opittua että töistä ei saa kieltäytyä koskaan eikä millään syyllä. Jos töitä on paljon, niin sitten tehdään öisinkin, jos on sairaana niin sitten työskennellään sairaana.. Jos sanot kerran ei, niin ne ei enää soita, jee.

    • Joo, yöllä ja kipeenä työskentely on tuttua. Lisäksi ei voi oikein suunnitella mitään reissua ilman, että pakkaisi koneen ja piirtopöydän mukaan, koska ”jos vaikka tuleeki töitä”. Jännittävää elämätä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *