R.I.P. Ranu

Kaikki ei sujunut niin kuin piti. Surettaa ja suututtaa kamalasti.
Olit ihana hauva, Isot Ranskalaiset!

Ei sarjakuvaa tällä kertaa, pahoittelut. // Not a comic this time, sorry.

23 vastausta artikkeliin ”R.I.P. Ranu

 1. Olen seurannut blogiasi alusta asti. Vaikka en yleensä juurikaan kommentoi, niin nyt oli pakko. Ensinnäkin syvimmät osanottoni. :( Itsekin jo useamman koiran menettäneenä (ja nykyisenä kahden koiraneidin omistajana) surettaa ja suututtaa sinun puolestasi. En tiedä paljonko ventovieraan sanat lohduttavat, mutta tosi paljon jaksamisia sulle!

 2. Voi ei!! Osanottoni :-( Olitte tosi kilttejä kun yrititte helpottaa koiran elämää lonkkaleikkauksella….. Mutta aina kaikki ei menekään niin kuin piti. Syvimmät osanottoni. Harva asia satuttaa niin paljon kuin rakkaan lemmikkieläimen menetys.

 3. Voisinpa sanoa jotain jolla viedä surun pois mutta valitettavasti en ole aika. Otan osaa, ihan mahottomasti *mahottoman iso hali*. Itketään täällä teidän mukana, voimia ja jaksamisia.

 4. Kiitos kaikille, tuli parempi mieli!

  Leikkaus sujui hyvin, mutta se oli silti liikaa Ranulle. Kotiutumisen jälkeen alkoivat hurjat hengitysvaikeudet (nestettä keuhkoissa), joiden takia koira päätyi lopulta pieneläinsairaalaan hoidettavaksi. Meille soitettiin aamuyöllä, etteivät hoidot auta ja Ranu on tukehtumassa kuoliaaksi. Emme halunneet Ranun kärsivän, joten se lopetettiin.

  Vajaan vuoden Ranu ehti elämäämme ilahduttaa. Ranu kuitenkin oli meille saapuessaan jo vähän heikossa kunnossa. Silti toivoin, että leikkaus olisi antanut sille ainakin muutaman mukavan vuoden kanssamme. Ainakin sai paljon herkkuja ja haleja!

 5. Onneksi Ranu sai sentään elää viimeiset ajat omassa kodissa, mikä kurjuus että näin kävi. Otan osaa! Hyvää matkaa haukulle <3

 6. Otan osaa perheenjäsenen menetykseen. Hienoa että toimitte epäitsekkäästi ja teitte raskaan päätöksen rakkaan toverinne parhaaksi. Suunnattomasti voimia teille! <3

 7. Osanotot. Oon seurannut sarjistas jo melko pitkään ja molemmat koirat ovat tulleet ”tutuksi”. Harmi, mutta joskus vaan asioille ei mahda mitään. Omalla koiravainaallani kävi parempi tuuri ja se selvisi pernassa olleen kasvaimen poistosta (koko perna poistettiin). Hintaa tuli noin 1200€, mutta ei kaduta tippaakaan, Laika sai sillä melkein kaksi vuotta lisäaikaa joista suurin osa oli terveitä kuukausia. Silloin tuli aihetta aika paljon pyöriteltyä ja sillä kokemuksella nähdäkseni sä teit parhaasi/kaikkesi, joten ei ainakaan kannata itseänsä syytellä.

  P.S. Kannattaa sitä jäljelle jäänyttä nyt seurailla aika tarkkaan, kaverin kuolema ei ole koirallekaan pikku juttu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *