Olutvaras / A beer thief


P.S. Koiria ei saa viedä suurimpaan osaan kuppiloista, mutta koiraystävällisiä paikkoja on kyllä (netistä löytyy tietoa). Eikä koiraa sitten oteta mukaan millekään hurjille ryyppyreissuille eikä sen kanssa olla baarissa, jos se selkeästi ahdistuu tai häiritsee muita. (Arki-iltapäivät /-illat ovat hiljaisempia aikoja)

4 vastausta artikkeliin ”Olutvaras / A beer thief

  1. Onks tää siis joku vitsi, vai oikeastiko a) johonkin baariin saa viedä koiria b) ihmiset vie koiria baariin? MIKSI?

    • Tämä ei ole vitsi.

      Helsingissä (ja muuallakin varmaan) on muutama kahvila, ravintola ja baari, minne koiran saa viedä. Suurimpaan osaan ei kuitenkaan. En tiedä miksi joskus käyn koirien kanssa, mutta yleensä olen lukaissut jonkun lehden lenkin päätteeksi. Tuona iltana olimme katsomassa jääkiekkoa ja ajattelimme ottaa Lihiksen mukaan, sillä se tykkää olla seurassa (ei viihdy yksin kotona…) eikä se yleensä häiritse ketään. En tiedä onko tämä muiden mielestä OK, mutta kyseessä on koiraystävälliseksi mainostettu kuppila.

  2. Ärrsyttävää että tuollaisilla ”varastit mun kaljan” -känniääliöillä tai muuten hulluilla on eläimiä. Mitenköhän tuokin ukko(?) koiraansa hoitaa..?! Muuten ihan kiva että seurallinen koira pääsee hyvässä seurassa mukaan baariin :)

  3. Kyl miekin olen koiran vienyt baariin -kerran. Yhdet oluet otettiin. Oli siis semmoinen hiljainen baari, ei mikään bilemesta. Ukko tuli huutamaan että ELÄINRÄÄKKÄYSTÄ!!!11 Miulle on aina sanottu et on suositeltavaa ottaa koira(npentu) mukaan ihan joka paikkaan jotta se tottuu kaikenlaisiin tilanteisiin. Paitsi elokuviin..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *