19 vastausta artikkeliin ”Komplikaatioita / Complications

  • Kiitos sinulle ja kaikille muillekin! :3

   ja tottahan tuo. Jos tilanne on toivoton, niin mieluummin antaa toiselle mahdollisimman kivuttoman lähdön.

 1. Lämmin osanotto Ranun poismenon johdosta – ihan itku pääsi :( Teitte todella vaikeen, mutta samalla ainoon oikeen ratkasun. Ainakaan Ranuun ei satu nyt. Paljon voimia teille ja halauksia Lihikselle.

 2. Huh tää on itkettänyt mua jo pari päivää (kun kuulin Markolta), vaik ei me kovin hyvin tunneta — tulee fläshbäkit siitä kun meidän perheen 2-vuotias kleinspitz kuoli (ennen Raelia siis), nää on aina niin epäreiluja ja paskoja juttuja ettei mitään — noh, terveisiä & voimia sulle, Ranulla oli varmasti ihanaa teidän kanssa!

 3. Apua… itkuhan tässä tuli. Muistui niin elävästi mieleen omien lemmikkien viimeiset matkat.
  Voisinpa väittää, että Ranusta sulla ei ole mitään anteeksipyydettävää. Uskon että Ranu oli oikein onnellinen teidän kanssanne ja että kaikki ne asiat jotka tähän johti, oli ajalta ennen kun Ranu muutti teidän perheeseenne.

  Voimia ja jaksamisia koko perheelle. <3
  Hassua miten haikeana minäkin ventovieras katselen teidän ihania mopsivideoita…

 4. Teitte raskaan, mutta Ranun hyvinvoinnin kannalta hyvin tärkeän päätöksen.

  Jouduin viime vuonna lopettamaan oman pahasti nivelrikkoisen, mutta muuten terveen mummokoirani ja se oli elämäni raskaimpia päätöksiä. Mummelin kannalta se oli oikea päätös, eikä sitä voi katua. Raskainta se on meille taaksejääville, mutta nostan hattua kaikille, jotka ajattelevat sen rakkaan lemmikin etua ensin.

  Paljon voimia jaksamiseen koko meidän karvakasaiselta poppoolta <3

 5. Lämmin osanotto menetyksen johdosta.. omasta lemmikistä irti päästäminen on yksi vaikeimmista asioista joita on eteen tullut. Paljon voimia teille ♥

 6. Eihän näitä pysty itkemättä katsomaan/lukemaan. Huh huh. Näihin pystyy eläytymään, enpä olisi uskonut itkeväni ns. tuntemattoman lemmikin kuollessa, vaikka eläinrakas olenkin. Toinen on nyt hyvässä paikassa, teitä aikanaan vastassa…ääh, ei tuu kirjoittamisestakaan mitään, niisk.Jaksamisia

 7. Voi ei, säälittää. Mutta sellaista se on, kun on lähtökohtaisesti sairaaksi jalostettu koira, joka ei pysty litistetystä kallostaan hengittämään normaalisti (röhkimättä, kuorsaamatta, rohisematta)… Onneksi se sai teillä varmasti parhaan mahdollisen elämän, eikä se väärä keho tietenkään koiron ihanaa luonnetta mitenkään laimenna. Onneksi teillä on rescueita, niin ette tue sitä jalostusbisnestä (joka on ihan oksettavaa) vaan päinvastoin annatte raukoille hyvän elämän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *