7 vastausta artikkeliin ”Tämä on oikea ongelma / This is a real problem

  1. Minä käytän aina sukkahousujen päällä sellaisia vyötärölle ylettyviä ns. hoikistavia alushousuja. :) vähän maha näyttää siloisemmalta ja vähän liian pienetkään sukkahousut eivät lähde pakoon. Paras niksi ikinä!

  2. gha samaistun! sitten joskus niitä yrittää silleen vaatteiden päältä vetää ylös jossain nurkassa… ja jotenkin kun ne valuu tuntuu aina siltä kuin ne olis alempana kun ovatkaan et ahh nyt joku näkee sukkahaarani vaikka ei ees. @_@

  3. Suosittelen kans tota toiset alushousut sukkisten päälle -meininkiä. Pysyy ylhäällä ja samalla voi leikkiä olevansa supersankari!

  4. Itse olen kokoa xs-s ja sukkiksissa käytän mielelläni m-kokoisia, kyllähän niistä kertyy sellaiset ylimääräiset kangasmakkarat jotka pitää koittaa kiskoa siihen reisien yläpuolelle mutta mieluummin ne kuin valuvat nakinkuoret jotka kaiken lisäksi tuntuvat repeilevän ihan milloin sattuu :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *