8 vastausta artikkeliin ”Kyllä, minua vituttaa / Yes, I’m pissed off

 1. Onpa ihmeellinen käytäntö! Oisin kyllä itsekin odottanut paperikirjettä tai vähintäänkin sähköpostia. Tai vähintäänkin vähintäänkin jotain automaattista: ”TARKISTA ITSE NETISTÄ PÄÄSYKOE-JUTUT, ÄLÄKÄ ODOTA MEILTÄ KIRJETTÄ!!!” -mailia.

  Älä syytä itteäs, ei tuollaista voi tajuta.

 2. Kyllä ne yleensä kirjeen lähettää, mut näitä valintakirjeitä oli mm. Postin lakon takia päässyt hukkumaan useita, ja useita ei toimitettu perille asti. Siksi netistä tarkistamista suositeltiin. Toisaalta, osa hakijoista oli joko tahallisesti tai vahingossa ruksinut hakiessaan kohdan ”En halua nimeäni julkaistavan netissä”, jolloin myöskään netistä ei nähnyt, että oli tullut valituksi.
  Puhelinsoitto, se vanhanaikaisin keino tarkistaa, että on päässyt sisään, taisi olla ainoa varmasti pelittävä keino.
  Pahoittelen kyllä vitutustasi kun noin pääsi käymään, ottaa varmasti päähän! :(

 3. Kyllä mäkin olisin odottanut kirjettä tai sähköpostia. En ollut aiemmin edes kuullut, että joissain paikoissa valintakokeisiin kutsuttujen nimet julkaistaisiin netissä.

 4. Kyllä mulle kaikkiin valintakokeisiin tuli ihan sähköposti. Kyllä toi on turun ammattikorkeasaaren moka, ihan järjetöntä

  • Joo, olin sinne yhteydessä ja sanoivat lähettäneen sähköpostia. Inboxiin se ei ole mennyt ja roskapostitkin olen tottunut tsekkaamaan melkein päivittäin, mutta silti olen missannut… No, pitää hakea joskus uudestaan ja keskittyä etsimään lisää töitä nyt!

 5. Mäkin hain Turun AMK:hon opiskelemaan mainonnansuunnittelua (ja pääsinkin :3). Kyllä siitä tuli sähköpostiin viesti, että on pääsyt sinne pääsykokeisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *