8 vastausta artikkeliin ”Facebook-ryhmät pähkinänkuoressa / Facebook groups in a nutshell

  • Joo! En mä nyt välejä pistä poikki, jos tuota haluaa käyttää, mutta…. kerran yritin itse laittaa tuon hymiön johonkin ja tuntui valheelliselta ja väärältä ja likaiselta, ettei vaan kyennyt.

   • Äääää voi ei määhän käytän aina ja kaikkialla tätä: :’) Onks se siis ärsyttävä siksi, ettei kukaan nyt oikeasti naura kyyneleet silmis lähes millekkään netissä?

    Jotenkin itsellein muodostunut sellanen, et perushymiö :) on vaan sellanen ’ok, hyvä hyvä’, ja :’) on sitte ’jeee, olen iloisempi kuin äsken!’. Tai että tuo ”kyynel” olis enemmän sellanen kun tosihymyssä silmätkin menee vähän sirrille. Anteeksi jaan näkemykseni, mainio päivitys enivei!!

 1. Jep jep, Faceryhmien aatelia. Itse arvostan myös näitä ”ammattiryhmiä” jossa itse olen. Hitsi mitä papananjauhantaa! Luulin, että vaihdetaan vinkkejä työtehtäviin, kerrotaan omista kommelluksista, keskustellaan TES:sistä, yhdistytään… mutta mitä vielä! Etsitään kaikki maailman lehtijutut kyseiseltä ammattikunnalta ja NAURETAAN miten huonosti on työt hoidettu, miten ”minä olisint ehnyt paremmin”, haukutaan koko firman työntekijät lyttyyn sen yhden ainoan takia ja nostetaan itsemme jalustalle. Kunnon juorukerho! Ja kyse ei todellakaan ole naisvaltaisesta ryhmästä! RAAAH!

  Kiitos ja anteeksi purkautuminen.

  • Oon ite melko kaikkiruokainen hymiöiden suhteen, mutta sitten aina välillä tulee se jokin, joka saa otsasuonen tykyttämään ja verenpaineen nousemaan :D

 2. Hyyyyyii kyynellollaushymiö! D: Itse olen fb:ssä ihan tosi kivoissa ryhmissä, hyvin harvoin mitään draamaa, mutta… pari naista niissä… ja toi hymiö… Ne ei laita sitä kerran eikä kahta eikä kolmeakaan. Ne laittaa sen 5-10 kertaa peräkkäin samaan viestiin. Ja seuraavaan viestiin. EI VOI OLLA NIIN HAUSKAA! (vielä yleensä ihan tavallisiin juttuihin) Todellakin inhonväristykset ko. naamasta, hyrrrr.
  :’D -hymiö taas on yksi suosikeistani. Ja ihan eri asia kuin parin kaverin käyttämä :,D joka näyttää enemmän siltä kuin olisi toispuoleinen silmäpussi XD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *