4 vastausta artikkeliin ”Hyljeseikkailu / The seal adventure

    • Noh, ehkä voin vastapainoksi joskus piirtää siitä, miten en uskalla koskea kastematoihin…. :D

      Oon varmasti sen joskus maininnut, mutta nii.

  1. Katoin ensin tosta kuollut hylje ylhäältä vedessä kuvasta, että oo, miten hianonmuotonen hyljesaari, että sellaseltako se on löytynyt :D, sitten tajusin, että ei se ollutkaan hyljesaari, josta se kuollut hylje oli löytynyt vaan hylje itse. Aika hienoa! Olis voinut olla myös hylkeen muotoinen hyljesaari, jonne hylkeet tulee kuolemaan, vähän niinko elefanttien hautausmaa!

    Ihan loistavia noi kuolleen hylkeen hyljeilmeet yhdistettyinä noihin ilmeisiin, joita kuolleen hylkeen hammaskuvauspitelystä seurasi :D. Parhautta kun ne on samoissa ruuduissa samaan aikaan, tullee karmivan-hilpeä kontrasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *