8 vastausta artikkeliin ”Tämä on ihme / This is a miracle

  • Hahmon ulkomuoto on luvalla lainattu Markon ’Ufoja Lahdessa’-sarjakuvista. Hahmon nimi on Palava pensas ja hän nauttii TV7-kanavan sisällöstä.

 1. Moi Tea! Halusin vaan jättää ilmotusluontosen asian et oon seurannu sun blogia siitä asti kun olin 13! Nyt oon 19! Ei mulla muuta! Heippa!

  Eivaan, halusin siis vaan ilmaista et tykkään sun sarjakuvista! Sulla on hyvä huumorintaju ja värienkäyttö on ihan priimaa. Mun lemppari minkä olit ikinä postannu oli se makkarankuori sarjakuva, muistellaan sitä yhden ystävän kanssa vieläkin lämmöllä <3
  Oon ite piirrelly aina sarjakuvia ja digitaalista taidetta aloin vääntää kun olin 11. Sun blogi ja piirrokset on aina innostanu mua luomaan omaa tyyliä ja jotenkin yksinkertaistamaan/tyylittelemään asioita, if that makes sense…?
  Eniveis, jatka blogia niin jatkan sen lukemista!

  Hyvää päivänjatkoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *