5 vastausta artikkeliin ”Herkulliset heinäsirkat / Delicious crickets

  1. Yyh, ei uppois mulle :P Mutta siis en kyllä tajunnut tuota että niitä paistetaan ja myydään, mutta sitten niitä ei saisi syödä. Mitä niillä sitten pitäisi tehdä? Ei kai niitä nyt kukaan osta muuten vaan ja sen jälkeen kippaa roskiin…

    • Öttiäiset eivät oo Suomen lain mukaan ihmisravintoa eikä niitä saa siis markkinoida elintarvikkeena (ja varmaan joku muukin jännittävä syy estää tämän). Mutta saa niitä paistella ja myydä vaikka näytille. :D

  2. Oon maistanu kerran heinäsirkkoja ku kaverilla oli ötökkäbileet, se oli tilannu ulkomailta kaikkia syötäviä öttiäisiä ja niitä sit maisteltiin. Mut ne heinäsirkat mitä mä maistoin oli pieniä eikä mitenkää herkullisesti kokattu niinku noi. Ne maistu vähän persiljalle mun mielestä. Katoin jotain vuos sit TEDx-videon missä oli heinäsirkkajauhosta tehtyjä muffinsseja ja siitä lähtien oon toivonu että heinäsirkkajauhoa sais ruokakaupasta.

    • Noi oli kans ihan pieniä mitä syötiin. En usko, että saisin niin hyviä valmistettua itte, mutta niin on kyllä monen muunkin ruuan kanssa!

      Ja jos joku pitää heinäsirkkojen syöntiä ällöttävänä, niin itse pidän sipulipaloja sisältävää perunamuusia huomattavasti kamalampana asiana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *