4 vastausta artikkeliin ”Rakastan sitä ihanaa tunnetta / I love that lovely feeling

 1. Tiedän NIIN tunteen! Nimimerkillä- en ole käynyt kampaajalla 9 vuoteen! Niin paljon harmitusta! Viimeinen pisara meni kun kerran halusin villin polkan rikotulla kulmakarvojen yli meneväl otsatukalla ja sain sen sijaan pixie cut-tyylisen ”poikatukan” jos oli niin lyhyt otsatukka, ettei sitä voinut edes suoristusraudalla säätää. Hyvä ettei päässyt itku!
  ps. kommentoin ensimmäistä kertaa sun blogia vaik oon seurannu tätä noin 2 vuotta! :D Rakastan sun blogia! Keep going!!

  • Mun pitäisi taas rohkaistua ja marssia kampaajalle, koska tukan kasvatusprojekti ei suju. Yleensä mun kampaamokäynnit tapahtuvat silloin, kun luovutan ja leikkautan jälleen kerran lyhyen tukan. :D Vääh. Eniten ahdistaa itsensä tuijottelu peilistä.

   Ja kiitos! ^__^

 2. Uuhh!Mulla on tää edessä huomenna…Kaikkein jännin on se hetki kun kaapu otetaan pois ja nousee siitä tuolista.Kun näkee sen koko kokonaisuuden.Yleensä mulla leikkaukset onnistuu hyvin,mutta sitten kampaaja muotoilee hiukset jotenkin niin etten yhtään tunnista itteeni.Yleensä meen äkkiä kotiin ja vääntelen kuontalon niinkuin sen minusta kuuluu olla. (Hölmöä miten sitä ei vaan pysty ammattilaiselle sanomaan että älä!!)

 3. Ha, kellehän nuo putelit on suunnattu? En ole vielä törmännyt ihmiseen, jolla olisi aina 100% hyvä ja itsevarma fiilis kampaajan jälkeen. :D

  Itekin välttelen nykyään kampaajalla käyntiä ihan syistä että a) ei ole varaa, b) tuntuu että mikään ei oman naaman kanssa sovi, ja c) Viimeksi kampaaja oli sitä mieltä että ei kannata leikata lyhyemmäksi, ja jos tyyliä ei vaihda lyhyemmäksi niin nykyisen saa itsekin kynittyä jotenkin siihen suuntaan silloin kun on tarvis.

  Seuraavalla kerrallahan voi sitä paitsi osua kampaajalle, joka on ehdottomasti sitä mieltä että 35-vuotiaan viimeistään pitää leikata hiukset tätikampaukseksi, ja sen jälkeen ei taatusti ole ihana ja itsevarma fiilis vaikka saisikin sellaisen leikkauksen jonka haluaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *