5 vastausta artikkeliin ”Päivä on koittanut / The day has arrived

  1. Tää oli mun pahin painajainen ku olin pitkäaikaistyöttömänä! D: Kakan mukana ku tulee niitä satasen seteleitä. Onneks sain töitä lokakuussa nii oon pystyny maksaa pois isojakin summia, koko lainan pitäis olla toukokuuhun mennessä maksettu..

    • Onneksi tätä pystyy makselemaan pois, vaikka friikkutulot vähän satunnaiset onkin. Mutta siis munhan piti olla tosi rikas ja menestynyt ja kaikkee… :D

  2. ja mikä parasta, sitten voi ottaa LISÄÄ LAINAA…. \:D/ t. putkiremonttihermoni ovat menneet, vaikka koko show ei ole edes alkanut.

    • Aivonystyräni kieltäytyvät edes ajattelemasta mahdollisia tulevaisuuden lainoja D’: Ei tässä kyllä nyt ole ollut haaveissa hommata asuntoa tai autoa, joten aivonystyrät saavat levätä tovin.

  3. Minä tyhmä alotin sen takaisin maksamisen kun tulot nousi satasella kun jäin sairaslomalle. Nyt kun jäin lopulliselle eläkkeelle se on pakko maksaa itse takaisin koska on jo aloitettu. Jos ei olisi ja pystyy todistamaan että on liian köyhä, kela voi maksaa sitä ilman että luottotiedot menee. Että vielä on yli 220 erää maksamatta… kyllä se pienikin miinus eläkkeestä tuntuu, nyt kun niitä vielä leikattiin. Noh, söinhän mie niitä horsman juuria jo viimekin keväänä nälkääni…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *