5 vastausta artikkeliin ”Vaikea lukea / Hard to read

  1. Meidän koirat ei murise millekkään muille koirille ku lyttynaamasille, oon kuullu muiltaki että lyttynaamoja ois koiran jotenki vaikeampi lukea. :–D Ainaku naapurin lyttynaamanen tipsu tulee vastaan, meijän nenäkoirat vetää slaagin! Sama toisen naapurin bulldoggien kaa, mut jos koiral on nokkaa, nää on vaa sillee ”jaha koira”. Ota ny noista selvää!

  2. Mitä enemmän koiran naama muistuttaa sutta, sitä helpompi sen on kommunikoida. + häntä ja korvat tietty! Eleillä koira viestii, näkö on sille tärkeämpi aisti kun kuulo.

    • Joo! Ei tosiaan ole tullut ajatelleeksi, että tämmöistäkin on. Aattelin, että elämä hyvin, jos vähän pyllynreikää nuuhkaisee ja…….

  3. Meillä ainaki on täysrasisti tuo vanhempi koira lyttynokkasia kohtaan. Hirrveee mötäkkä aina ku tulee vastaan ja ei saa tulla metriä lähemmäksi ilman että murina alkaa. -.- ehkä se on se vaikealukuisuus ja sitte luulen, että se röhinä, mitä jotkut pitää, on kans vähä hankala tuon käsittää. Tosin jotku superkarvaisetki tai muuten äärijalostetut on vähä jänskiä tuolle. Nuorempi ei tajua mitään, kaikki käy kamuksi :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *