Nyt kävi näin / So this happened


Enkä saanut järkevää sarjakuvaakaan piirrettyä. Piti vaan päästä kertomaan.

19 vastausta artikkeliin ”Nyt kävi näin / So this happened

 1. Osaanottoni ja innittelut.
  Itse olen samassa tilanteessa. Nytkin makoilen patjalla tyhjässä kämpässä eli tästä suunta on vain ylöspäin. :/

  Jaksuhalit

 2. Se on kummallista, miten lukemalla blogia alkaa epämääräisesti tuntemaan tuttuutta ihmistä kohtaan, jota ei oo koskaan oikeesti tavannu. Oon stalkannu sun blogia palttia rallaa 9 vuotta ja tää uutinen vetää apeaksi. :( Olis vaan niin paljon kivempaa, että kaikilla olis aina kivaa. Ja samalla tuntuu hassulta myötäelää semmoisen ihmisen surua, jota ei oo koskaan oikeesti tavannu. Mutta ei se väärin oo. Sekään. Voimia. Muista, että olet ihana, kun olet (ja kun silti joskus päivität blogiis ;) ).

 3. Tosi kurja kuulla :(
  Yritäpä tässä nyt sitten toivotella hyvää Vappua tai mitä pakana-juhlaa kukin tahollaan viettää…
  Paljon jaksamisia ja voimia sinne!

 4. Kurja homma. Tuntuu että kevät on usein eroamisen aikaa. Onneks sulla on projekti alla niin voi vähän miettiä jotain muuta välillä. <3 t. juurikin eronnut.

 5. Well, shit happens ja elämä kusee päälle. Mutta hei, mitä itse olen eroista oppinut on se, että niistä jää ainakin se itselle että oppii paljon asioita itsestään ja miten homma toimii toisen ihmisen kanssa. Tuollaiset tapahtumat sattuu hemmetin pitkään, mutta ne myös avaa paljon ovia. Jossain tuolla odottaa uusi ihminen juuri sinua varten.

 6. Sitä on niin kauan siun blogia ja sarjakuvia lukenut et tuntuu kuin oisit tuttu ja nyt tuntuu oudolta ettei voi soittaa tai tulla suklaan ja teepaketin kanssa kylään. Mutta *suuri halaus*.

 7. Kovasti jaksamisia tältäkin suunnalta, varsin ikävältä tuntui tuon päivityksen lukeminen :( minä, ja varmasti kaikki muutkin blogiasi aktiivisesti vuosia seuranneet myötäelämme kanssasi. Pitkästä suhteesta eroaminen on perseestä, mutta aika todellakin helpottaa. Tärkeää on jatkaa täysillä eteenpäin ja tuoda elämään uusia asioita, jotta kivusta selviäisi mahdollisimman vähällä.

  • Eipä tuossa ollut mitään suurta ajatusta taustalla. Tykkään piirrellä välillä tämmösiä kuvia.
   (Ja ei oo käärme, ku se on monijalkainen lisko! :P )

 8. Kiitos kommenteista! Ei tässä mitään suurta draamaa tai riitaa ollut, vaikka vähän haikeeta onkin. Hyvissä väleissä erottiin ja vielä toistaiseksi asutaan jopa saman katon alla.

 9. Tsempit ja elämässä eespäin! Oot kaunis ja superlahjakas nuori nainen. Ja ilmeisen eläinrakas, mikä on mahtavaa!

 10. Voi kurja! D; onneks ette eronnu sit riidoissa. Tää vuosi on yleisesti ollut tosi paska, ja nyt on vasta toukokuu. Kellään ei oo kivaa. Voimia, kyl susta tykätään vaikka me kaikki lukijat emme sua tunnekaan/ uskalla väkisin tutustua, tiiän että sua ähistää välil :< (wat)
  Mutta niin. Voimija!

 11. Ikävä kuulla! Tähän on hankala suoranaisesti ottaa kantaa tällaisen nettiventovieraan, entiijä, jotenkin vain sarjistesi perusteella tunnuitte kovin luonnikkaalta parilta, joka ei ota kaikkea liian vakavasti. Toivotan Sinulle hyvinvointia ja jaksamisia alkavaan vuodenaikaan, ja salli vielä kertan toistaa, että työsi ovat aivan mahtavia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *