4 vastausta artikkeliin ”Mad Tea Party 3 – ennakkotilaus / pre-order

    • En tiiä vielä, ehkä! Ootan syyskuuta, jolloin valintakoetehtävistä saa palautetta ja katon miten mönkään meni ja mitä vois tehdä paremmin mahdollisesti ensi kerralla.

  1. Moikka! Mahtavaa että uusi kirja on saatavissa :) Olen suuri fani, piirrät parasta blogia mitä olen Suomesta löytänyt ja toimin itsekin graafisella alalla, tosin vielä harrastuksena. Tsemppiä koulutushakuun, toivottavasti ensi kerralla tärppää! Ehdin huolestua ettei blogi jatku viime postauksien myötä, mutta toivottavasti jatkuu, inspiroit meitä muita piirtäjiä aivan käsittämättömän paljon piirtämään juuri omalla tyylillä ja omia ideoita joten suuri kiitos siitä, olen seurannut blogia vuosikaudet. Aivan huikeaa, suuret hatunnostot täältä Helsingistä ja menestystä seuraaviin projekteihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *