12 vastausta artikkeliin ”Ei oo okei / It’s not OK

  • Kuvaa tiettyä nykyistä ilmiötä (kiitos ViPuun menevien äänestäjien ;) <3) ja kaikki aivopesemättömät lukijat täällä kyllä tietävät sen.

   • Niin varmasti, Karkkisade.

    Jostain ihmeen syystä tuokaan limanuljaska ei takuulla uskaltaisi koskea itseään isompaa körmyä, tuttavallisesti tai vähemmän tuttavallisesti, tai härkkiä verbaalisesti. Nuo ovat raukkoja rassukoita lähes poikkeuksetta.

    Eli olet ihan oikeassa, kyllä se jostain ilmiöstä kertoo – ja sen ymmärtävät varmaankin ne ihmiset, jotka eivät ole käyneet läpi tuota sinun aivopesuasi (?) Ilmiö on se, että kusipäät kiusaavat ja ahdistelevat aina itseään pienempiä.

 1. Minäkin (ikävä kyllä) tunnen jokusen Yog-Sothothin jotka harrastaa tätä. He vielä uskovat että naiset oikeasti haluavat sitä koska pukeutuvat tietyllä tavalla, ovat tietyssä asennossa tai ylpäätänsä ovat olemassa tietyllä viettelevällä tavalla.
  Kun heille mainitsee sanan raiskauskulttuuri niin voi sitä paskavyöryn määrää mikä heidän suustaan tulee ulos. Kuvottavia otuksia.
  Pakko myöntää että sain vähän mielihyvää siitä miten näet nämä ällöttävät otukset. :D

 2. Sit jos et olisikaan päässyt irti ja olisit joutunut esim. läpsäisemään yrjöä poskelle että irrottaa otteensa, niin oisit saanut pahoinpitelysyytteen. GG Suomi.

 3. No onneksi tilanne ei mitenkään pahemmaksi yltynyt, vaikka ahdisti aggressiivisen oloinen käytös… Epämiellyttävää joka tapauksessa. Yleensä törmää epämääräisiin olentoihin, joiden törppöily sentään jää melko lieväksi / eivät vaikuta uhkaavilta, korkeintaan vaivaannuttavilta.

 4. Ää, mistä noita iljetyksiä aina välillä ilmaantuukin…nollatoleranssi kaikkeen tuollaiseen. Mutta hei, jälleen vau sun kynän jälki! Ja miten toi tilanne välittyy tuossa hyvin, pystyy samaistumaan.

  Tuo iljetystyyppi muistuttaa mun silmään Kasvotonta Miyazakin Henkien kätkemästä, siinä kun se loppupuolella ryhtyy ahmimaan kaiken mahdollisen. Sattumaa tai ehkä oot Miyazakit perusteellisesti katsonut?

  Oon hiljaisesti seurannut tätä sun blogia muutaman vuoden ja pidän kovasti. Kokonaisuutena, mutta erityismaininta vielä kaikille eriskummallisen näköisille hahmoille. Ne on ihan huippuja!

 5. tollasilta ihmisiltä pitäisi katkaista sormet ja syöttää ne sormet sioille. suututtaa niin saatanasti vaikka ei ole ikinä tullut kohdalle. (eikä luultavasti tulekaan koska oon transmies) puhisenpa tässä hetken vittuuntuneena.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *