Blogi 10 vuotta!Bileet! Ensi viikolla tiedossa uusi tarjouskampanja sarjiskirjoille ja silleen. Hurraa trööt pfftlp, pysykää kuulolla!

5 vastausta artikkeliin ”Blogi 10 vuotta!

  1. Kiitos näistä vuosista! Aloitin lukemisen sun mahaleikkauksen kohdalla, eli tais olla toi neljäs Tea. Kaikki sun sarjakuvat löytyy hyllystä, jopa se yks hävyttömän paskasti kirjoitettu nuortenromaani, jossa on sun tekemä kansi. Kansi on kyllä onnistunut :D

    Olen viihtynyt niin domus perkeleessä kuin hullunkurisilla teekutsuillakin. Jatka samaan malliin, minä pysyn messissä!

  2. Voihan rähmä. Taitaa olla alusta lähtien. Jos ei niin sitten suuremmalla todennäköisyydella kakkosvuonna. Mutta mukavaa on todellakin ollut näitä lukea ja tätä jaksaa jopa seuraavat kymmenen vuotta.

  3. Täälläkin eräs joka lukenut alusta asti. Muistan edelleen sarjakuvat, jossa stressasit yo-kirjoituksia ja rakastit Malibu-Colaa, jota sun oli vaikea saada kun olit jossain ulkomailla XD (p.s. sun ideasta kokeilin malibu-colaa ekan kerran ja edelleen se on yksi klassikkosuosikeistani)

    Olis todella ihana jos laittaisit vaikka vähän throwback thursday-tyylisesti jotain vanhoja klippejä meille esiin!! :3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *