Eka kerta (Päivää, olen clickbait-otsikko)

Oikealla oleva tassu on tatuoitu silikonista tehtyyn harjoituskissaan, kaikki muut A4-kokoiselle harjoitusnahalle. Silikonikissaan oli huomattavasti helpompi tatuoida kuin harjoitusnahkaan (mustetta on vaikea pyyhkiä pois, muovisempi koostumus). Oikeisiin ihmisiin en ole vielä päässyt kokeilemaan!

(Ihan varalta vaan, vaikka toivon tän olevan itsestäänselvyys: en todellakaan kannata, arvosta tai hyväksy oikeiden eläinten tatuoimista.)

14 vastausta artikkeliin ”Eka kerta (Päivää, olen clickbait-otsikko)

 1. onks tää sun pomos hyvä tekee peittokuvia? mul on olkapäässä ihan kuoleman ruma tribaalityylinen ”aurinko”, jonka haluisin peittoon D: ja yritän ettiä mahdollisimman hyvää tekijää

  • Sun kantsii tiedustella jutusta Niinalta iteltään vaikka sähköpostitse (okei, työaikana saatan olla minä joka niihin viesteihin vastaa, mutta kyllä ne menee Niinan kautta :D ) prettyininkfi(at)gmail.com, että minkä tyyppinen peittokuva ois kyseessä + mahdolliset referenssikuvat jne. ^__^ Juttuja voi tsekkailla esim. myös osoitteesta http://www.prettyinink.fi/

  • Arpien päälle kyllä voi tatuoida. Ihon laatu on vain erilainen, joten pitää ottaa se huomioon. Kannattaa kuitenkin kysyä ammattilaiselta vielä erikseen, koska ite olen vielä täysi newbie!

 2. Hitto toi harjotuskissa on hurjan näkönen, liian aito, ihan samanlainen ku nää mun. Venäjällä tatuoidaan niitä oikeasti, heikottaa!

  • Onhan se aika realistinen. Myös silikonista tehtyjä irtoraajoja saa ostettua. Itse tilasin semmoisen käden/ kämmenen, johon voin treenata.

   Oikeisiin eläimiin tatuoiminen on kyllä ihan vitun sairasta >:

 3. Itse aloitin tatuoinnin siannahkaan. Sitä saa todella halvalla kauppahallista, se on parempi kuin harjoituslätkät, mutta neula menee tukkoon paljon nopeammin kuin ihmisihossa ja onhan se paksumpaa kuin ihmisiho. Mutta kun sen tunteen saa että miltä sen koneen pitää kuulostaa kun kaikki menee oikein, miltä se tuntuu missäkin syvyydessä niin ihmisihoon on hyvin helppo tatuoida (toki riippuu paikasta ja ihot ovat erilaisia…). Olen antanut hyville piirtäjille koneen käteen ja käskenyt tatuoimaan ja hyvää jälkeä ovat tehneet kunhan uskaltavat painaa syvempään kuin ensimmäiseen nanomilliin. :)

  • Joo, määkin sain heti neuvon, että kannattaa vaan painaa eikä ujosti hipsutella :D Toimi heti eikä käsikään tärissyt enää niin paljon!

 4. Apua, kun tuo kissa on aidon näköinen! Kun noita tatuointeja harjoittelee noihin silikoninahkoihin, niin eihän niitä saa enää pois niistä? Täytyykö aina ostaa uusi harjoituskissa (tai -käsi jne..)? Mitä nuo maksavat? :D Sori, olen utelias!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *