3 vastausta artikkeliin ”Deittisovellukset

  1. Tää on kyllä nii relatable että huhhuh. Itellä myös Tinder ja oon jutellukki ihan mukavien tyyppien kans. Mut sitte aina ne keskustelut vaa kuolee eikä sitte jaksa kirjotella ja olla passissa että millon nyt sitte laitetaan viestiä takasi. Ja mitä ees kehtais laittaa parin viikon hiljasuuden jälkeen? Also mulla kans on just se että entä jos vaikka petyn tai jotain. Että jos nyt sitten jossakin hamassa tulevaisuudessa päädyn treffeille jonku kans niin entä jos se pitää musta ja mä ei tai toisinpäin. Osaako sellasta tunnetta käsitellä. Ku pelottaa vähä just että jos ite ei tykkää mut toinen tykkää… :/ Eikä haluais olla ilkee kenellekkää. Aaaaaaa miks nää on nii monimutkasia juttuja?? xd

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *