7 vastausta artikkeliin ”Deittisovellukset

  1. Tää on kyllä nii relatable että huhhuh. Itellä myös Tinder ja oon jutellukki ihan mukavien tyyppien kans. Mut sitte aina ne keskustelut vaa kuolee eikä sitte jaksa kirjotella ja olla passissa että millon nyt sitte laitetaan viestiä takasi. Ja mitä ees kehtais laittaa parin viikon hiljasuuden jälkeen? Also mulla kans on just se että entä jos vaikka petyn tai jotain. Että jos nyt sitten jossakin hamassa tulevaisuudessa päädyn treffeille jonku kans niin entä jos se pitää musta ja mä ei tai toisinpäin. Osaako sellasta tunnetta käsitellä. Ku pelottaa vähä just että jos ite ei tykkää mut toinen tykkää… :/ Eikä haluais olla ilkee kenellekkää. Aaaaaaa miks nää on nii monimutkasia juttuja?? xd

  2. Onkohan Okcupid edes oikea palvelu? Tuli kokeiltua ihan huvikseen (ei vakavissaan), tietoineen ja kaikkineen, mutta sovellus väittää ettei kukaan ole katsonut profiilia, vaikka olisi laittanut viestejä kymmenille ihmisille :P Normaalisti porukka kuitenkin vilkaisee että kuka laittaa viestiä, joten joku nyt ei oikein täsmää….

      • Mä sen sijaan tykkäsin OkCupidista, en löytänyt kumppania mutta löysin helvetin hyviä tyyppejä noin muuten ja vieläkin ollaan ystäviä :D

        • Mahtavaa kuulla! Ite oon vaan kai sit niin hitaasti lämpeävä mölli, etten meinaa saada mitään uusia ihmissuhteita aikaiseksi. Tää ei oo kyllä mikään uutinen, mut noh! :’D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *